Treningssamling troppsgymnastikk

30. september og 1. oktober i Sortlandshallen

Mer informasjon kommer seinere

Juleshow 2018

Sortlandshallen 1. desember kl 14:00

Alle partiene deltar på juleshowet med hver sin oppvisning. Julenissen kommer nok også i år. Trenerne sørger for det sportslige, mens foreldrekontaktene delegerer andre praktiske oppgaver til foreldrene på sine parti.

KM i Troppsgymnastikk 2019

I 2019 skal KM arrangeres på Sortland - gled dere til mye god turn

Troppsgymnastikkpartiene for rekrutt og junior, samt apparatturnerne har som mål å delta på KM. I disse konkurransegrenene er det reglement med krav til øvelser utøverne må beherske for å kunne delta.I å gjennomføres konkurranse på hjemmebane, og vi håper derfor å kunne stille med flere tropper i ulike klasser.

NNM 2019

Det er et mål at både troppsgymnastikkpartiene, samt apparatturn kvinner deltar på NNM i 2019. Arrangør og tidspunkt for dette er ikke klart. 

Våroppvisning 2019

i Sortlandshallen i månedsskiftet april-mai

Våroppvisninga ligner svært mye på juleshowet. Foreldrekontaktene er arrangør av det praktiske, mens trenerne og turnerne lager oppvisninga.

Barnekretsturnstevne 2019

Sørvågen?

Barnekretsturnstevne arrangeres hvert år og er det største arrangementet Sortland turnforening deltar på. Alle turnerne fra 1. klasse og oppover kan delta på dette. Dette vil koste ca kr 1000,- pr gymnast for de som deltar på hele arrangementet med alle måltider. Påmelding vil være før påske 2019.

Please reload

© Redaktør Vibece Hobbelstad. vibece.hobbelstad@gmail.com  Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now